Vad höstigt det blev nu

Finns det något vackrare än röda och gula löv i höstsol? Älskar att lönnlöv och vildvin byter färg. Och denna veckan kom dimman till skåne, så nu har jag fått ett smakprov äntligen! Annars har virusen kommit starkt och jag kan inte precis stoltsera med starkast immunförsvar, för jag var den första i familjen som åkte på en rejäl omgång. Hehe. Med hjälp av ipren lyckades jag släpa mig igenom tisdagens studentundervisning, som var terminens sista, innan jag trillade ner i soffan och blev kvar (i flera dar…) Lite gulligt är det förresten att bli påmind om hur läkarstudenterna sitter och snorar med mer eller mindre hängande huvuden efter ett par veckors inspark och studentikosa aktiviteter. Får mig att le och väcker glada minnen.

Lite maffig skog igen, kan man inte få för mycket av. Dimman i luften gjorde att färgskalan blev kallare, trevlig upptäckt!

Lite maffig skog igen, kan man inte få för mycket av. Dimman i luften gjorde att färgskalan blev kallare, trevlig upptäckt!

Nu på lördagen när jag tycker att dimman inuti huvudet börjat lätta pallade jag ta mig ut med trädgårdshanskarna. Härligt att ha lite ljung att titta på utanför fönstret sen när frosten kommer. Totalt sett kommer familjen troligen att pricka in tre kalas av fem denna helgen. Inte så tokigt.

 Lite lugnande att betrakta tyckte jag. Vilsamt, liksom.      

 Lite lugnande att betrakta tyckte jag. Vilsamt, liksom.

 

 

En klassiker, spindelnätet. Egentligen ville jag lägga upp en cool punkarlarv här som jag träffade i trädgården, men den puckade datorn verkar ta evigheter att ladda upp bilden, så den får ni klara er utan. Suck. 

En klassiker, spindelnätet. Egentligen ville jag lägga upp en cool punkarlarv här som jag träffade i trädgården, men den puckade datorn verkar ta evigheter att ladda upp bilden, så den får ni klara er utan. Suck.