Host host

Jaha. Så har man åkt på influensan igen. Sist jag var såhär dålig var jag jourhavande på medicinsidan i Västervik och höll på att ge dropp till en hjärtinfarkt när jag svimmade och tillbringade resten av natten givandes order liggande i säng från hjärtintensiven. Benen var för svaga då för att jag skulle våga ta mig ner till jourrummet i kulverten - om jag svimmade där skulle det ju ta lång tid innan man hittade mig och ingen skulle kunna svara på sökaren...

11 år senare är det inte sjukhusets avdelningar man skall klara att sköta längre. Mycket har hänt. Jag har medvetet valt att sikta på en mindre jourtung specialitet för att få plats med annat i mitt liv. 2 barn senare, graviditeter-foglossningar-akut kejsarsnitt, söka vik-leta specialitet å jobb, randa runt å arbeta deltid som inte funkar någonstans, vabba å ansvara för sjukhusavdelningar och konsulter parallellt, trotsfaserna från helvetet, hämta-lämna på dagis å skola å tävla-om-vem-som-har-mest-att-göra-på-jobbet-med-maken, flyttar å flyttstädningar, husbyggeri, jobb-byten, pendla-långt-med-bilen-å-knappt-hinna-hämta-barnen-för-att-man-jämt-fastnar-i-olyckor-på-E22:an. Kan inte precis påstå att det är softare, men över tid har det lååååångsamt gått i rätt riktning. Inte minst skaffat mig ett eget företag och två nya yrkesutbildningar och en jobbhobby vid sidan om . Extra allt-liv i en extra allt familj är vad det är. Cannot do lagom it seems...

Har inte så mycket nytt skapande att visa då energin varit låg, ni får stå ut med lite semesterbilder till.

Vacker utsikt vid Alanya castle

Vacker utsikt vid Alanya castle


tung dörr in till fängelsehålorna

tung dörr in till fängelsehålorna

lite tiggeri vid lunchen, till alla barns stora förtjusning

lite tiggeri vid lunchen, till alla barns stora förtjusning

Dags för lunch, någon passar platserna å resten hämtar mat. En lugn stund att njuta!

Dags för lunch, någon passar platserna å resten hämtar mat. En lugn stund att njuta!

Poolen

Poolen

havet

havet

vattnet

vattnet

en suris

en suris

En trogen uppmuntyrare i nöd - glassgubben

En trogen uppmuntyrare i nöd - glassgubben

färgstarka blommor

färgstarka blommor

fina gångar på området att spatsera runt på 

fina gångar på området att spatsera runt på