lunginflammation är inget att ha

Testat på nu ett par veckor att vara sjuk. Plötsligt vaknar man till lite och så har det gått en månad. Jisses vilket slöseri med tid. Kroppen känns gammal och det går åt många timmar om dagen att hosta upp sig för att vara "pratbar". Två varv i trappan och jag låter som ett gammalt lokomotiv, svettdropparna samlas i pannan. Den där träningsinsatsen efter semestern är ett minne blott. Haha.

Men jag är på sluttampen av antibiotikakuren och det går åt rätt håll. Fast låååååångsamt. Någon timma i taget fixar jag att aktivera mig och igår användes den tiden till kreativt projekt för första gången på ett tag. Underbart!! Temat var 20-tal och vi hade besök av två fantastiska systrar som lät mig styla hår och smink, varefter det hela dokumenterades med analog och digital kamera. Guuud så spännande det var! Och dessutom provades de externa blixtarna som ljuskälla. Tack å lov för att min käre make orkade fördjupa sig i det tekniska, för där räckte varken energin eller motivationen till längre. Men bilder blev det. Å även om det känns som om jag skulle kunna sova en vecka nu, så var det värt varenda minut. 

Lite söndagsbus..

Lite söndagsbus..

Hur snygg får man vara liksom? Jädra tur att dessa tjejer är ena coola brudar som inte skräms av min hosta. Ovan ses Anna, lillasyster ;-)

Hur snygg får man vara liksom? Jädra tur att dessa tjejer är ena coola brudar som inte skräms av min hosta. Ovan ses Anna, lillasyster ;-)

Å så har vi storasyster Sofie. I know, it´s not fair. Och dessutom fick jag lov att öva mig på finger curls, precis vad jag behövde!!

Å så har vi storasyster Sofie. I know, it´s not fair. Och dessutom fick jag lov att öva mig på finger curls, precis vad jag behövde!!