Skolstart

Den här veckan har jobb och skola satt igång och familjen har plötsligt två som skall till skolan med frukt och gympakläder och hela regnkläder i passande storlek. Vad fort det blir vardag ändå. Efter att ha kollat att jag inte hade tiotusen anmälningar å klagoärenden i jobbmailen (det är ju så katastroftankarna vandrar kvällen före) känns det som man faktiskt redan kommit igång och landat. Troligen för att jag inte började på ny arbetsplats å behövde använda första två månaderna på att lära mig rutiner och namn. Njuter av det! Parkeringskortet var fixat, jag hade rätt nycklar och hittade rena kläder med en gång. Bara det där lilla med inlogg till datorn som krånglade. VARFÖR skall det jämt bytas lösenord på femton ställen, naturligtvis löper de ut när man är borta över en vecka och det anges inte någonstans att när man sedan byter accepteras enbart ett visst antal bokstäver och siffror? Långa serier, korta serier, en siffra före bokstav, två siffror sist, versaler, fel på programvaran, fel på hela datorn? Omstart x flera av alla program. Dubbelkoll av alla mina andra typiska vardagsbuggar jag känner till. Tror jag kom in på tolfte lösenordsbytet efter tips från den kloka sekreteraren. Effektivt.

Tyger på tork - här skall det bli hoodie till far och son, kavaj eller klänning eller brallor i svettistyg 

Tyger på tork - här skall det bli hoodie till far och son, kavaj eller klänning eller brallor i svettistyg 

Sytt två vardagströjor till gubben min, och kommit en bra bit på pingvinkoftan till killen min på min skapardag. De har själv valt tyg. 

Såhär ser det ut hittills.

Såhär ser det ut hittills.

Tyg från Jonic textilimport, modifierade ett mönster för en treåring som jag hade hemma, modellen behövde ändå vara smal.