snabbaste sänggaveln

Tröttnat på det gamla tyget. Det har suttit där i ett par år och kändes nu begränsande i färgskalan och lite dammigt och slitet. Är tyvärr febersvettig å ont i halsen å musklerna, men kan ändå inte sova hela dagen. Och en häftpistol orkar jag hantera :-)

Alltså - spånskivan med en trälist på baksidan skall kläs om. Lyckats krångla den ur sovrummet till större fritt golvutrymme.

stryka bort tråkiga veck på gamla tyget…

Randiga tyger är tacksamt, lätt att se när det blir rakt. Fördelen med mönstrade kan vara att det inte alltid spelar någon roll om det blir rakt, hehe. Good enough gäller, sen är det bara att häfta fast.

Pillar lite extra med hörnen och klipper sedan av överskottet när jag häftat klart.

Häpp! Omväxling förnöjer. Blir kul att se vad maken tycker när han kommer hem från Gotland ikväll!