Linas palett

Idag har famijens vaccinationskydd fått en påfyllning. Varken Hepatit, Stelkramp eller Polio tycker vi att vi behöver testa på.. Snart är vi alltså redo för sol å bad-vistelse i utlandet. Läängtar. Ska nu testa lite håruppsättningar och teknikträna, fingrarna tenderar att bli slöa om man inte jobbar med hår och smink varje dag. I helgen blir det till att fixa frisyr till ett dop. Ska inte sminka, så då slipper jag tvätta penslar som omväxling. 

Såhär blev den, Linas palett. Mysigt att kunna individualisera till den som ska använda grejerna;-)

Såhär blev den, Linas palett. Mysigt att kunna individualisera till den som ska använda grejerna;-)

Satt skuggorna på plats i skuggpaletten till en kompis också. Förhoppningsvis kommer den att funka så som vi tänkt, med färger och skuggningar som vi testat tillsammans. Spännande!