Mer bilder åt folket

Haha, jag är rätt trött i huvudet å vet inte vad jag ska skriva om. Roligt att ha omväxling i det som händer på en vecka; (mediamingel, bröllop/dopstyling/undervisning av läkarstudenter/patientarbete/barn i trotsåldern hemma/politiskt val och frampressning av någon slags genomtänkt åsikt. Ja ni fattar;) . Man märker att ställtiden försvinner, resultatet blir någon dag med trögare tankar och mindre idéer.

Det finns hopp för min kropp i en saftig sopp.. Äsch. Vet väl att det är en flugsvamp. Gillar det här med svampletning. Avkopplande. Och så är de vackra!

Det finns hopp för min kropp i en saftig sopp.. Äsch. Vet väl att det är en flugsvamp. Gillar det här med svampletning. Avkopplande. Och så är de vackra!

Började min skapardag framför datorskärmen idag. Ååh vad jag längtar efter en kvickare dator. Snart, snart, bara spara lite till.. Just bilder kan nästan aldrig bli fel. För mig. Efter någon timme brukar jag ha värmt upp skallen och då går det att växla till sömnad och mönsterexperiment. Om jag är riktigt på hugget kanske jag plockar fram penslarna och leker lite med frisyrhuvudet för att skissa till en ny fotograferingssession. 

På motvillig skogspromenad kan man efter en stund få sig några leenden. Fast helst ska det ju vara soffan och Wii-spelet.

På motvillig skogspromenad kan man efter en stund få sig några leenden. Fast helst ska det ju vara soffan och Wii-spelet.

Jag har hämtat ut två paket i veckan, ett från UK, där jag testat beställa sömnadstillbehör till BH-ar och underkläder för första gången. Massor med spets och speciella material som man inte vill sy hål i och som förhoppningsvis kommer att resultera i delikata bilder på sikt. Det andra paketet var från tyskland och innehöll rea-tyger, ett mönster till makens hoodie (orkade helt enkelt inte hitta på mönstret själv, valde en genväg) och en massa sytråd. Nu så!

Kul det här med vad som blir snyggt i färg och i svartvitt. Samma saker kan få helt olika känsla. Så länge det är säsong tränar jag mest på naturligt ljus. Här på en parkeringsplats fastnade vi en stund. Samma promenad som bilderna ovan. Det följer alltid med lite pinnar, kottar och allsköns natur med hem från våra utflykter. Händer det er också? Skräpigt, men jag är inte ett dugg bättre än barnen. Alla sakerna blir dessutom fantastiska tillbehör för en modell under tiden fotografen ställer in kameran. Mindre stelt och forcerat.   

Kul det här med vad som blir snyggt i färg och i svartvitt. Samma saker kan få helt olika känsla. Så länge det är säsong tränar jag mest på naturligt ljus. Här på en parkeringsplats fastnade vi en stund. Samma promenad som bilderna ovan. Det följer alltid med lite pinnar, kottar och allsköns natur med hem från våra utflykter. Händer det er också? Skräpigt, men jag är inte ett dugg bättre än barnen. Alla sakerna blir dessutom fantastiska tillbehör för en modell under tiden fotografen ställer in kameran. Mindre stelt och forcerat.