Inget Göteborg

Idag skulle jag egentligen varit på Creative Team-träff med en massa andra makeupartister från makeupstudion för en härlig inspirationsdag. Tråkigt nog blev det inställt. Intresset för att jobba med makeupkurser i liten skala har nog varit ganska begränsat. Möjligen för att konkurrensen är hård och det är lättare att vända sig till etablerade makeupmärken, kanske för att priset är för högt och man vet för lite om vad man får, eventuellt gillar man inte alls att ha kurser hemma (mindre exklusivt?). Oh well. Märket FÄRG och makeupstudion lever ju vidare, men verkar mer utgå från Stockholm. Sverige är ju trots allt ett ganska litet land och lönsamhet har prio ett om man vill överleva. Inte så mycket att göra åt. Smink är en större affär i storstäder och inom mode-fashion-industrin, där snurrar allting mycket snabbare.. 

Denna vecka har min nacke varit makalöst störig. Tycker jag ändå försöker förstå den och vara snäll mot den, men den vill inte alls som jag. Trots "kettlebell-träning" och stretching och triggerpunktsmassage har jag nackspärrskänning. Rentav skittrist att vara så lätt-triggad att allt man gör bidrar till ökad muskelspänning. Å andra sidan är det ju inte första gången, det har ju så småningom lugnat ned sig. Men jag hade varit glad om jag hade fattat vad som funkar och sett ett mönster så det gick att hjälpa eländet på traven. Haha, kanske någon annan med slappa ledband som känner igen sig?

Här har vi vuxenhoodien som maken beställde. Vi hittade ett lite gubbrutigt tyg i sweatshirt som verkade lovande. Kul! Blev båda ganska nöjda med slutresultatet. Huvudet ville inte vara med på bild som ni nog anar.

Här har vi vuxenhoodien som maken beställde. Vi hittade ett lite gubbrutigt tyg i sweatshirt som verkade lovande. Kul! Blev båda ganska nöjda med slutresultatet. Huvudet ville inte vara med på bild som ni nog anar.

Nu är det snart nedräkning till resa och hårkurs. Jisses vad allting snurrar fort. Skall bli så underbart fantastiskt kul att få göra håruppsättningar tillsammans med frisöreleverna i sex veckor och hänge sig åt olika stilar genom tiderna. Och innan dess lite sol i ansiktet och sand mellan tårna. Fick taxfree-katalogen i veckan. Blä för att Korres hudvård inte var med, hade verkligen fått smak på deras grejer.

köksbordet är en god vän, men det skulle inte skada om vi kunde äta på hela ibland, kanske en friggebod till mig i trädgården;-)

köksbordet är en god vän, men det skulle inte skada om vi kunde äta på hela ibland, kanske en friggebod till mig i trädgården;-)

Detaljbild på koftan. Som så ofta upptäcker man att man saknar tillbehör när det skall avslutas. Hittade inte det blå snöret, så det fick bli svart i huvan, och den där mörkblå dragkedjan jag hade handlat in var tydligen inte delbar. Haha. Sådant som oftast bara tillverkaren vet och lägger märke till.

Detaljbild på koftan. Som så ofta upptäcker man att man saknar tillbehör när det skall avslutas. Hittade inte det blå snöret, så det fick bli svart i huvan, och den där mörkblå dragkedjan jag hade handlat in var tydligen inte delbar. Haha. Sådant som oftast bara tillverkaren vet och lägger märke till.