fota hemma

Åååå jag är så glad för mitt nya fototillbehör!! Helt lycklig över att kunna ta en bild och få så fin look direkt utan att behöva fixa särskilt mycket alls. Magiskt! Nu kan jag roa mig med styling och foto även när vädret är supersunkigt och jag inte lyckats pricka in en trevlig fotograf/modell och samordna med mina lediga tider. Kan testa en mängd saker så att jag vet hur det sedan kan genomföras bättre om jag samarbetar med någon annan. Man blir ju liksom snabbare och säkrare med färdighetsträning och ser nya detaljer ju mer man håller på. Tihi. Så glad.

Här är min kompis Karin som jag hade turen att få dejta idag!

Här är min kompis Karin som jag hade turen att få dejta idag!

Körde lite porträttfotografering med enkelt utsläppt hår eller knut och varierade mellan lugg-utan lugg-glasögon-utan glasögon. Väldigt små detaljer ibland som gör stor skillnad. Brunsvart skuggning med skimmerskugga sand, lösfransar, geleyeliner å lite läppglans. Det mesta av sminket kommer förresten från makeupfabriken, märket heter Färg.

Visst är hon fantastisk! Vem kan tro att hon inte brukar bli fotograferad?   

Visst är hon fantastisk! Vem kan tro att hon inte brukar bli fotograferad?