Tigerrandigt

Jaaa! Idag var obokad kreativ dag och jag hann ta en tur till Stoff och Stil. Snacka om tur när den nya katalogen och vårens tyger kommit ut just idag!! Min minsting ville ju ha mönstrade byxor å har undrat varför bara tjejkläderna är så coola med leopard och tiger-tema. Klok synpunkt tyckte mamman och började leta byxtyger… Det visade sig vara mest möbeltyg och T-shirttyg som hade sådana mönster. Med inslag av glitter eller rosa, alternativt väldigt flickiga färger eller enbart ämnade för kuddfordral. Hm. Men idag fick jag faktiskt napp! Bild kommer så småningom ;-)

shaded pink vare här

shaded pink vare här

Hann med lite tekniktest hemma också. Ville prova min nya foundation från Forever som jag handlade i höstas. Blandat lite krämsmink i rosa och lekt med skuggning/shading som fortfarande dyker upp överallt (ni vet, Kim Kardashian-hypen). Behöver jobba fram lite fler idéer till olika beautyshot. Har en massa bilder att skapa ju!