Går ut starkt

Yes. Vi hade lovat oss själva att få till en fotosession på ledigheten. En enda, åtminstone. Tänk att det skall vara så svårt. Med mycket möda och trött-stimmiga barn tjattrandes runt benen, men det gick! Var faktiskt så utpumpade att vi först idag orkade kolla bilderna från digitalkameran. De analoga måste vi som vanligt vänta på, J skickar ju till Findlab när vi/han kört mellanformatkameran (hoppsan, vem hade trott att man skulle nörda till sig och använda analoga prylar, så ljuvligt nördigt). 

en liten vän som vänligt ställer upp på modellfoto en fredagkväll;)

en liten vän som vänligt ställer upp på modellfoto en fredagkväll;)

Latest news är nog annars att jag till slut bestämt mig för att införskaffa en beauty dish, oiii (statement till mig själv att jag gillar fotografering, på riktigt) - och att jag startat ett nytt koftprojekt efter en lååång paus med mössor och småprojekt. Skall bli en riktigt varm myskofta med lila mönster på grå bas. Har haft garnet liggande här minst ett år. Nu jädrar!

cuddlylamb posing..

cuddlylamb posing..