gnällig

Har en kul ide som jag försöker sätta i verket tillsammans med maken, men det vill sig inte riktigt. Försöker skaffa ett andra instagramkonto och frågan är om det skulle vara enklast att ha en gammal telefon bara för att kunna posta grejer utan att behöva gå ut och in mellan olika konton, Insta verkar inte riktigt vara skapat för att detta ska kunna göras i ett nafs. 

vackraste höstfärgerna, vem älskar inte svensk natur när den är såhär alltså..

vackraste höstfärgerna, vem älskar inte svensk natur när den är såhär alltså..

On the good side.... jag har överlevt en vecka till och har nya bilder i datorn att arbeta med och glädjas åt. Bestämde mig till slut för att inte ge upp ännu, att fortsätta skapa ett tag till. Även om det blir glesare är det bättre än inte alls. Har verkligen väldigt svårt att föreställa mig livet utan numera. Kan inte säga exakt vad det betyder eller vill med mig, kan ju inte ens bestämma riktningen i det, men jag behöver verkligen ta reda på detta. Även om det nu tar en livstid och även om jag behöver ta om sådana här beslut tusen gånger.

kastanjeprakt

kastanjeprakt

Fantastiska Sara från vår första fotosession ihop<3

Fantastiska Sara från vår första fotosession ihop<3