Huvudpynt e grejen!

Det här med blommor och hattar har alltid varit jag. Hatt på vinterns när det inte blåser, hatt på bröllop som nästan blåser av, stora mössor, strikta mössor, kepsar bakochfram. Nu hänger jag mig åt att trycka ner kransar och diadem över håret på folk och fotografera det. All in. Testar olika material och blommor och sätt att bygga och tycker faktiskt att det passar extremt bra in om man gillar pyssel, smink och beautystyling. Och hårstylingen får liksom ett lyft. Inte bara bröllop och romantik, det passar in i formstark design, sagostil, vintage, tidsepokstyling. Och så får jag göra kransar även om det inte är jul eller midsommar. Ääääälskar kransar!!!

Det här fick bli ett exempel - bortse från gudkomplex å kopplingar till religion och tänk conceptuellt. Naturens förnyelsekraft. Från mörkt till något nytt och stort och vackert. "I am ready and listening"

Det här fick bli ett exempel - bortse från gudkomplex å kopplingar till religion och tänk conceptuellt. Naturens förnyelsekraft. Från mörkt till något nytt och stort och vackert. "I am ready and listening"