retrovecka

Hej där! Dessa veckor är händelserika på många plan för mig. Märks inte minst på att jag plötsligt e klarvaken mitt i natten och hjärnan jobbar på för fullt. Fotoidéerna som finns där i bakhuvudet är en slags intern radiokanal som bubblar på å diskuterar lämplig klädstil eller läppstiftfärg till den eller den där andra bakgrunden,  den ljusa modellen till den där glittriga skuggan på en bild med ansiktet framifrån…Ni kan nog föreställa er. Blir en vansinnigt knasig blandning med omvärlden och det som pågår i realtid emellanåt, nästan som olika klipp i en film och parallella verkligheten. I ena klippet sitter jag som handledare i grupp för nyblivna studenter, i det andra klippet som doktor på hembesök, utforskande någons hallucinationer. I tredje klippet kämpar jag mitt emot en gigantisk spegel med kroppens mittsektion för att behålla balansen och inte trilla åt sidan när jag svänger runt till en neojazzkoreografi. Klipp till tupering, beställningslista till frisörtjänst. Klipp. En sexåring som haaaatar sin overall som man inte kan springa fort i. Klipp. Sådär håller det på. Ni känner säkert igen det;)

I morgon är det i alla fall modellfotografering med lite vintagetema, så jag har samlat bilder och spånat och gjort lite frisyrtest inför detta. Kul. Gillar verkligen att djupdyka i olika tidsepoker och modestilar!! 

här är allt uppsatt, tema 60-tal å beehive

här är allt uppsatt, tema 60-tal å beehive

lite ledigare stil, kanske mera Brigitte Bardot typ...

lite ledigare stil, kanske mera Brigitte Bardot typ...