nytt värmeverktyg

Av ren tur var maken min hemma när det ringde på dörren igår, eftersom han var sjuk. "Till salongen" sa budkillen tydligen när han räckte fram paketet. Va? undrade min man. Tog nog en stund innan det plingade till och han kopplade att leveransen var till "annaskapar" och att innehållet kom från Frisörtjänst. Därav ordet salong! Fick ett gott skratt när jag kom hem igår och en spännande låda att öppna alltså. 

eftersom kidsen behagade bli sjuka båda två blev det vab idag och en liten stund över att testa på hårdockan

eftersom kidsen behagade bli sjuka båda två blev det vab idag och en liten stund över att testa på hårdockan

Jag har ju liksom skaffat mig ett behov att fylla på med hårstylistgrejer - hårspray, klämmor, fyllning å sånt. Tyckte det var kul att investera lite i att kunna variera uttryck på modellfotona jag vill göra. Ett våffel/volymverktyg och en liten konformad locktång vare här. Blev riktigt roligt tycker jag själv.  

liten 3-radig borste i naturhår, styling wand och hårolja behövdes

liten 3-radig borste i naturhår, styling wand och hårolja behövdes

en bild till på den lockiga härligheten....

en bild till på den lockiga härligheten....