nu är jag snart som ny, nästan..

Ojoj vad tiden flyger. Nu har jag redan vistats någon vecka på Minneskliniken i Lund och börjar så smått vänja mig vid att tillhöra ett mobilt team.  Vårens fritidsaktiviteter har satt igång, hela två gånger på vuxendans måste väl betyda att jag är på gång på riktigt!!? Det är februari och snart dags för SPAövernattning i Växjö med gamla kompisar. I morgon blir det hårklippning extra allt (klipper mig sällan, är fruktansvärt snål och fuskar en hel del med hemmaklippning, njuter oerhört när jag väl unnar mig salongbesök). Skall bli sååå skönt att rensa i barret. 

Felicia poserar för kameran.. bakom kameran står Misho Jovicic

Felicia poserar för kameran.. bakom kameran står Misho Jovicic

Här ovanför ses resultat från min senaste nya fotografbekantskap. Fick en massa energi och idéer. Låter kanske klyschigt, men vilken kick alltså. Vänta bara, det kommer klart mera framöver;)

Ännu en på tjusiga Felicia. Vill ni se mer kan man söka på MishoJx photography

Ännu en på tjusiga Felicia. Vill ni se mer kan man söka på MishoJx photography