miss Annika visar vägen

Nu har jag av en händelse hamnat i soffan med en smått magsjuk kille i stället för att vara på fotojobb. Tur i oturen att det blev inställt i sista minuten, eftersom jag behövde vara förälder idag:-o Får i stället skapa på hemmaplan.. Det har ju trots allt inte blivit lika mycket hemmapyssel på sistone när almanackan varit bokad med sminkshoots. Omväxling förnöjer. Å så blir kanske knapparna till sist fastsydda i senaste koftan.

Tagit tillfället att lägga in en del nya bilder i portfolion nu. Ta gärna en titt! Vill oxå berätta om en kul detalj från fotosessionen med Annika, Misho och Jo. Om man är en erfaren vintage-modell är man specialist på tidsenlig posing. Väldigt roligt å fnissigt när tjejerna gick "all in" och rörde armar och ben som om de kom från 50-60-talet. Inte tänkt på att det gått så mycket mode i hur man skulle föra sig på bild, men guuud vad häftigt att kunna tidsplacera bara utifrån kropps-språket. What a skill, så många talanger det finns. 

miss Annika in action

miss Annika in action

missannika2

Förutom att vara en ljuvlig modell är hon en störtskön tjej med smittsam å varm personlighet. För den som är det minsta intresserad av retromode/vintage rekommenderar jag varmt en titt i hennes portofolio på fb! Väl värt ett besök eller två!