"Mute" är signalen.

Mamma och pappa fick ge med sig och erkänna att det behövdes en vilodag hemma igen. Blek och med hängande huvud är det jobbigt att gå i skolan...  Jag tycker ofta det är så himla svårt att veta en halvdag i förväg när det vänder (det skall ju planeras på jobb så att så lite som möjligt avbokas/omplaneras), men när det väl har gjort det är det åtminstone tydligt på våra barn. Om jag kommer på mig själv med att tänka "stänga-av-knappen, var är den?" har det ofta varit piggt någon timme och betyder att det är dags. Då uppkommer en akut lust att låsa in sig på toaletten med öronproppar, kaffekopp och en tidning. Ja, det är sant. Erkänner gärna i hopp om att andra känner igen sig och får höra att de är i gott sällskap. Det är säkerligen suuupernormalt. Idag har jag spelat yatzy med dynamiska regler i 15 versioner. Vi har också lagat varm choklad utan kakao (oj då, det var visst slut) och pratat om dumma magar som gör ont. Å så miljoner andra småsaker jag inte ens minns. Säkert bra för språkutvecklingen;-)

Testat min volumaster idag. 

Testat min volumaster idag. 

Den stunden då det var lite hängigare passade jag på att undersöka min volymtång. Har tänkt mig att prova lite avant garde-frisyrer som jag tycker gör sig himla bra på beautyshot. Dessutom ett kul sätt att variera sig. Håret får ett så annorlunda utseende, helt matt liksom... Behöver såklart öva en massa men det var en kul start. Tror jag upptäckt något nytt, igen.

såhär blev det bakifrån

såhär blev det bakifrån

en sidobild

en sidobild

håret framifrån..

håret framifrån..