Utomhus

Inte helt lätt att parera ihop olika liv och arbetssätt. Det går åt mycket tid till att planera och samordna fotoshoots och förbereda-testa-tänka ut vad som skall göras. Frustrerande för en sån prestationsinriktad typ som jag att mycket av den investerade tiden inte blir synlig. I värsta fall kan det ju till och med hända att projekt läggs ned under arbetets gång,  eller tar en heeelt annan riktning än vad man kunnat förutse. Ajajaj. För fotonördarna börjar utomhus-säsongen nu. Naturligt ljus innebär extra sug, de flesta kameratokar brukar få nytändning. Å så var det det där med att hinna pyssla lite i trädgården. Flytta buskar och skaffa sig fräknar på näsan. Så mycket att göra, så lite tid...

Fast. Egentligen helt normalt, en naturlig del av processen och arbetet i sig, det där att det tar tid. Inte desto mindre (eller just därför?) - skolad som man är i effektivitetens och resultatens värld - får man ibland rejäla dippar av självömkan när man inte ser resultat timme för timme. Allt ska väl kunna mätas i flöden och ledtider. Eller i värdeskapande moment. Eller har jag bara inte skaffat mig rätt mätmetod? Huah, balans är svårt. Någon som känner igen sig?

Här följer lite bilder på utomhuslivet hittills... 

Ett besök på stranden i Falsterbo. Vädret var minst sagt omväxlande. En del av den medhavda fikan fick intas i bilen.

Ett besök på stranden i Falsterbo. Vädret var minst sagt omväxlande. En del av den medhavda fikan fick intas i bilen.

Regntungt på himlen. Trodde vi. Mer hageltungt visade det sig.

Regntungt på himlen. Trodde vi. Mer hageltungt visade det sig.

vackra mönster i sanden

vackra mönster i sanden

Så många färger att titta på. Gör gott på insidan. Rofyllt det där med horisont å vatten.

Så många färger att titta på. Gör gott på insidan. Rofyllt det där med horisont å vatten.