.elve.e vad mycket rabatter!

Vi ska fixa fasaden på vårt hus till hösten. Kommentaren kommer från en "bygg-gubbe" som var på titt hemma hos oss... 

Eftersom hela äventyret innebär att bo i inplastat tälthus i cirkus 7 veckor tänkte vi att varken högsommar och 30 grader eller vinter och snö verkade optimalt. Därför bidde det mittemellan. Ett företag kommer att sätta upp byggställningar runt huset och vi hade alltså nyligen besök av en person därifrån för att få en uppfattning om vad det skulle innebära för trädgården. Vi är inte direkt födda med gröna fingrar, men har njutit av tillgången till jord och testat att stoppa ned en del för att se vad som händer. Det handlar tydligen om en 2 meter runtom hela huset som kommer att ockuperas. Så nu finns projekt rädda/flytta växter på att-göra-listan.

Laura med intensitet, glöd och livslust i dansen. Man blir alldeles lycklig bara av att se på! Just dessa bilder har jag själv tagit med fujifilmkameran. Den här dagen var vi inte de bästa vänner, men skam den som ger sig. Upptäckt hur långsam den kan vara. Förhoppningsvis ledde problemlösningen till att jag nästa gång vet mer om hur jag ska fixa till det som jag vill.  

Laura med intensitet, glöd och livslust i dansen. Man blir alldeles lycklig bara av att se på! Just dessa bilder har jag själv tagit med fujifilmkameran. Den här dagen var vi inte de bästa vänner, men skam den som ger sig. Upptäckt hur långsam den kan vara. Förhoppningsvis ledde problemlösningen till att jag nästa gång vet mer om hur jag ska fixa till det som jag vill.  

 

 

Eller också så slutar det med projekt "skaffa-nya-växter-och-börja-om-från-början-när-eländet-är-klart". Det är som sagt en hel del växtlighet att hitta nya platser till. 

 

Ännu en dramatisk bild av vår dansfotosession. Just den här ladan kommer inte att finnas länge till. Den skall rivas och ge plats åt lite järnväg. Snyft. Helt fantastiskt ställe att fotografera på. Man kommer bara på mer idéer ju längre man vistas där.

Ännu en dramatisk bild av vår dansfotosession. Just den här ladan kommer inte att finnas länge till. Den skall rivas och ge plats åt lite järnväg. Snyft. Helt fantastiskt ställe att fotografera på. Man kommer bara på mer idéer ju längre man vistas där.

Ett sista smakprov från bildserien på Coyetgården, Mårten Svensson heter bonden som äger stället och som dessutom arbetar som fotograf. Visst är det häftigt med människor som inte bara gör en sak?! Inspirerande!

Ett sista smakprov från bildserien på Coyetgården, Mårten Svensson heter bonden som äger stället och som dessutom arbetar som fotograf. Visst är det häftigt med människor som inte bara gör en sak?! Inspirerande!