en karlstadtröja tack

Idag har jag färgat, blekt och slingat håret för första gången. Hittills bara testat toning. Spännande att ge sig på nåt mer permanent. Liksom ändra det på riktigt å inte kunna ångra sig...

Min käre make hjälpte mig att fotografera den färdiga tröjan som påbörjades under resan till Karlstad i maj månad. Förutom på tågresan har den sedan dess växt lite kväll för kväll när jag haft en stund i soffan framför TV:n.

Min käre make hjälpte mig att fotografera den färdiga tröjan som påbörjades under resan till Karlstad i maj månad. Förutom på tågresan har den sedan dess växt lite kväll för kväll när jag haft en stund i soffan framför TV:n.

Å nu sitter jag galet nog inomhus!! Längtat gnällt å suckat över vädret å så när det är så här fint OCH jag e hemma, sitter jag inomhus. Men det kan inte hjälpas. Fullständigt fast i Creative Live som jag sneglade på igår och som nu fortsätter sända live. Handlar om kreativitet, om att hitta sin egen kärna eller tema att skapa kring, definiera sig som fotograf. Yngre duktig kvinna, conceptuell fotograf, Jennifer Thoreson, nu i familjebildarfas och som reflekterar över livet, sin utvecklingsprocess i skapandet och erfarenheter i och utanför fotograferandet. Wow!

Bomullsgarnet köptes på marknad förra året. Modellen är ganska nära originalmönstret. Finns i sommarnumret av Novita om någon blir nyfiken.

Bomullsgarnet köptes på marknad förra året. Modellen är ganska nära originalmönstret. Finns i sommarnumret av Novita om någon blir nyfiken.

Egentligen skulle jag sy lite klänningar för en fotografering, få färdigt hatten jag började på, testa frisyr inför nästa veckas vintagefoto eller filta fler dreadlocks till mitt ull-projekt, men jag vet faktiskt inte var jag ska börja. Behöver dessutom sommarkläder eftersom jag tråkigt nog växer å byter storlek med tiden. Alltså, det kanske rent av blir en kaffe till och en stund i trädgården medan den är tyst, vilsam och alldeles min egen;-)

baksidan...ville att garnet skulle räcka och hade bara 400g, passade därför på att göra lite spets/galleraktig struktur, men läste slarvigt utan att tänka på det å lade tydligen till en rad med räta maskor i gallret. När jag väl upptäckte det tyckte jag det var rätt kul, så jag fortsatte på samma sätt. Hade ju inget alls att göra med att jag avskyr att repa upp, hehe...

baksidan...ville att garnet skulle räcka och hade bara 400g, passade därför på att göra lite spets/galleraktig struktur, men läste slarvigt utan att tänka på det å lade tydligen till en rad med räta maskor i gallret. När jag väl upptäckte det tyckte jag det var rätt kul, så jag fortsatte på samma sätt. Hade ju inget alls att göra med att jag avskyr att repa upp, hehe...