vinterpromenad

lite småprat på vägen

lite småprat på vägen

Att ta sig ut en ledig dag innebär i princip ALLTID ett motstånd i den här familjen. Däremot kan det njutas när man väl kommit över på andra sidan. Det är bara det att man måste ta sig ur soffan, ta på sig kläääder, leta upp vantar å mössa. Åååååh.., puh, mamma måste vi?? Varföööör?

En som just trillat på en hård sten å slagit benet. Vilar nu själen under en buske som blev en koja

En som just trillat på en hård sten å slagit benet. Vilar nu själen under en buske som blev en koja

Idag är första dagen på länge som jag är ledig för kreativt jobb. Som tur är hade jag inget uppdrag inbokat, verkar ha dragit på mig något virus och låg golvad igår kväll. Behöver mycket vila känner jag, även om huvudet bankar lite mindre just för stunden. 

mannen med den stora kameran

mannen med den stora kameran

Kanske blir det ut i trädgården med en rulle hönsnät för att bygga stommen till en kjol jag tänker testa. Snodde grannens utkastade julgran å slaktade i veckan för att ha lite byggmaterial. Spännande om det funkar. Fortsättning följer, troligen bildbevis också om jag får till nåt presentabelt.

let´s pose for a second

let´s pose for a second

långa vinterskuggor