nya människor

För något år sedan hittade jag en fotograf som just flyttat ner till Malmö och som jag tyckte verkade både driftig och duktig. Det hanns med en kort bildsession en blåsig kväll i hamnområdet och det var sådär kallt som det bara blir i skåne ni vet. Baksätet på bilen fick agera sminkstudio för att så länge det gick undvika "köldskador" och gåshud. Även proffsiga modeller kan ju råka ut för sånt. Och det är bra om de vågar samarbeta mer än en gång. Hehe. 

Olivia fotograferad av Marcus Grip

Olivia fotograferad av Marcus Grip

Lite otur för mig att det inte tog så lång tid innan Marcus, som fotografen hette, träffade kärleken och skulle flytta till Berlin. Attans. Men man vet ju aldrig vart livet tar en. Å han är väl värd massa framgång! Så nu njuter jag lite smått hemifrån soffan av att se hans bilder dyka upp i mängder av kul sammanhang. Och kanske vindarna blåser hemåt längre fram, vem vet;-) För den nyfikne är http://www.marcusgrip.com väl värt ett besök! Kolla speciellt in resorna!!

ett grustag i västra hamnen och en jeansväst..

ett grustag i västra hamnen och en jeansväst..

 

Nu till slut har jag i alla fall kommit så långt att jag fixat fram bilderna. Tjoho! Och eftersom det är många fina ville jag visa mer än en enstaka i portfolion. Då blir det blogginlägg!

Olivia i en öppning mellan husen där det inte blåste, foto Marcus Grip

Olivia i en öppning mellan husen där det inte blåste, foto Marcus Grip

Det här med skärpedjup och en bra modell asså. Woaw. Olivia kan.

Det här med skärpedjup och en bra modell asså. Woaw. Olivia kan.