Young intercoiffure Sweden

Får ju passa på att skryta lite om min fotografkompis Mikael Leijon. Både duktig OCH mycket trevlig. Hej Micke ;-), som du vet tycker jag du e guld! Det har verkligen blivit många utvecklande roliga kunskaper och bilder tack vare honom. 

I höstas var jag med och sminkade för en hårkollektion tillsammans med makeupartistelever från Drottning Blankas Gymnasieskola i Lund. Mikael Leijon var fotograf å det var på en söndag med fantastiskt fint väder. Solen värmde så att man nästan blev lite svettig. Tyvärr minns jag inte namnet på de enskilda modellerna så om ni ser detta, förlåt, hör av er och berätta!

I vilket fall duktiga kreativa talanger som visar vad de kan i ett proffsigt sammanhang. Go Foundation Guillaume, go Young Intercoiffure!!

här kommer beskrivningen av temat: 

REVIVE:
vår första fotokollektion för Fondation Guillaume.
Inspirationen och namnet - som betyder återuppliva - är upplockat från 70-talet. Kollektionen fokuserar på hårets texturer och utstrålar en sportig attityd som för tankarna till årets varmare säsong. Vi låter håren skimra i varma pasteller, där ljusa och mörka toner får fluga in i varandra. 

foto: mikael Leijon
Hår: Young intercoiffure Sweden.

busbj�rn
parbild
n�rbildrufsat
lockigt burr
Anna
litet vildare
lillamytofs

Visst är det ett snyggt jobb! Nedan lite länkar där det står mer om frisörsamfunden, showen, visningen i Stockholm..

http://www.hairmagazine.se/artiklar/frisorshower-frisorkurser/foundation-guillaumes-revive-visning/#ad-image-0

http://www.intercoiffure.se/svhome.asp