mera hårpyssel

Ta och ge som det heter. Eller förena nytta med nöje. I vilket fall som helst verkar det som långhårighet plus och barn i skolåldern för oss innebär att man behöver ha lusschampo hemma året om. Vi ogillar men håller på att vänja oss. Avslutade en kur i helgen och passade då på att samtidigt testa lite färg som fanns hemma i skåpet. Kul omväxling tyckte tjejerna, lillebror gav verkligen inte tummen upp. "Du ser inte ut som du längre, du borde ha frågat mig först". Hihi. Förändring, vad ska det vara bra för? 

Som extra belöning för pysslandet fick jag alltså öva hårstyling på min levande docka. Bitvis hade den lite svårt att sitta still, men i kontrast till att man de första 7 åren knappt fick lov att borsta håret alls tycker jag verkligen vi har kommit en bra bit i samarbetet:-D