Sandra

Denna bröllopsdag var det bara brudsminket jag ansvarade för. Lyxigt, då kunde jag passa på att se hårstyling från lite annat perspektiv live. Stor grattiskram till dig Sandra, som nu är fru. Härligt.

Här pågår hårstyling av brud, frisören Rebecca Johansson fixar lockar i eget hår och löshår till ett högst värdigt hårsvall för dagen

Här pågår hårstyling av brud, frisören Rebecca Johansson fixar lockar i eget hår och löshår till ett högst värdigt hårsvall för dagen

DSCF9840.jpg

Här nedan kommer slutliga brudstilen innan lunchen ska ned och klänningen på. Det är rätt många moment att hinna med. En sak man alltid ska ha med sig är att allt tar längre tid än man tror (i princip alla jag träffat blir överraskade över hur tiden bara flyger) - räkna med marginal är mitt tips.

DSCF9868-Redigera.jpg